Home » Over Monnica

Over Monnica

Over Monnica

Geboren in Zeeuws-Vlaanderen en na o.a. een studie aan de Hogere Hotelschool in Maastricht ben ik, volgend op een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de zakelijke dienstverlening, gestart in de bancaire sector. De laatste 15 jaar in het zogenaamde Private Banking segment; zowel advies aan particulieren als actieve ondernemers. Aan de keukentafel of het bureau voer ik de mooiste gesprekken over de wensen & ambities maar ook de uitdagingen en zorgen.

Ik word omschreven als toegankelijk, laagdrempelig en transparant. Structuur, daadkracht en integriteit zijn tevens passend bij mij. Het is een uitdaging om de complexiteit bij het afwikkelen van nalatenschappen te vertalen naar een eenvoudige uitleg zodat u de juiste keuze kunt maken waar u zich prettig bij voelt.

Opleidingen hebben zich verder gericht op de ondersteuning en advisering van zowel particulieren als ondernemers. Private life planning, vermogensbeheer in de breedste zin van het woord en meer specifiek nalatenschapsplanning zijn hierbij specialisaties.

Samenwerking

Graag werk ik samen aan oplossingen. Hierbij zijn ook uw boekhouder, accountant of notaris essentieel. Mijn netwerk bevindt zich voornamelijk in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen, maar ook daarbuiten heb ik professionele relaties opgebouwd. In mijn werk staat oprechte interesse en betrokkenheid altijd centraal. Zeker in een huidige omgeving van verdere digitalisering, regelgeving en individualisme.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking bij u thuis aan de keukentafel of op een gewenste locatie!

Groet,
Monique van de Vijver


Contact opnemen

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen op het gebied van Executele en Nalatenschapsbegeleiding?
Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking bij u thuis aan de keukentafel of op een gewenste locatie!

Contact opnemen